Koken naar Wijn ★★★★★☆☆☆☆☆

Kosten: € 395,00

Koken naar Wijn is een praktijkgerichte cursus waarbij u aan de slag gaat in een professionele kookstudio. U bereidt samen met de andere cursisten en een culinair chef een aantal seizoensgerechten met als basis, wijn!

U leert er hoe u goede en smakelijke wijn- en spijscombinaties maakt.

De wijn- en kookcursus is geschikt voor wijnliefhebbers en professionals met een sterke interesse voor koken en wijn. Basisniveau wijnkennis is aanbevolen niet verplicht.

Na de korte maar intensieve cursus Koken naar Wijn weet u hoe u wijnen en gerechten perfect op elkaar kunt afstemmen. Organiseert u binnenkort een etentje, dan maakt u de beste wijn- en spijscombinaties!

De lesavonden duren van 19.00 tot 23.15 uur. Enige uitloop is mogelijk. Onder leiding van culinair chef Tom van der Splinter en wijndocent Rien van der Meulen leert u in vier avonden hoe u wijnen en gerechten op elkaar kunt laten aansluiten. U gaat nadenken over de smaakprofielen van de wijn en het gerecht. Wat kan goed samen en wat absoluut niet? Tijdens de praktijkcursus brengt u deze theorie gelijk in de praktijk.

Waar en wanneer?