Bruisend Limburg ★★★★★☆☆☆☆☆

Kosten: € 55,00

Ook dit jaar gaan we graag met jullie op reis. Dit keer naar het prachtige bruisende wijnhuis Domein Holset in Zuid Limburg, Lemiers. Ga met ons mee op ontdekkingsreis in het diepe zuiden en geniet met ons van al het moois dat Holset en Limburg te bieden heeft.

Datum: Zondag 2 juni 2019,

Prijs: 55,00 p.p.

Ontvangst met bubbel en lunch, rondleiding + Masterclass van Kirsten Abels + Proeverij

Ontdek Bruusj wijn!

Kirsten Abels onze docent in Limburg  als wijnspecialist en rasechte Limburgse verbonden aan Holset zal  deze dag een Masterclass mousserende wijnen verzorgen en zal ons in het proeflokaal vertellen  over wijnbouw en wat ze bij Holset doen geschikte druiven te kweken op gezonde bodem. Vervolgens kun je via het proeven van de wijnen bepalen of ze daarin geslaagd zijn. Je proeft vier glaasjes Bruusj (mousserende wijn gemaakt volgens de Methode Traditionel). Ook vertelt Kirsten je iets over het productieproces, en dan vooral over het maken van mousserende wijnen volgens de Traditionele Methode (tweede gisting op de fles). 

Het leuke van een proeverij is dat je de wijnen náást elkaar proeft. Opeens proef je verschillen, ontwikkel je begrip van je voorkeur voor aroma’s, smaak en afdronk. Dit ontdek je allemaal samen met ons. 

Mocht je al eerder naar Limburg komen dan kun je een kamer boeken bij Domein Holset.  Speciale aanbieding voor een overnachting aansluitend na de excursie op zondag zodat u niet meer in de auto hoeft te stappen naar huis maar in alle rust kunt genieten van de B&B kamers, inclusief ontbijt en toeristenbelasting, voor €95 (normale prijs is €115 - €135). Of kies voor het Atelier of Leemschuur beschikbaar stellen, voor €140, inclusief ontbijt en toeristenbelasting. Graag rechtstreeks boeken, telefonisch of per infomail, met vermelding voor de korting: WIJNINSTITUUT.

Let op deze aanbieding is alleen geldig voor de nacht van zondag op maandag!

En natuurlijk hebben we een aantal restaurant tips! 

Voor iedere wijnliefhebber die een dag wil genieten en meer wil weten over mousserende wijnen.

 

Meer weten is meer genieten!

12.00 uur ontvangst met bubbel

12.00 uur tot 13.00 lunch

13.00 - 14.00 rondleiding

14.00 - 15.30 Masterclass Kirsten Abels Mouserende wijnen, incl. afsluitende proeverij.

 

Waar en wanneer?

De docenten