Online sessie - Proeven als een Pro ★★★★★☆☆☆☆☆

Kosten: € 69,00

Nóg beter proeven is nóg meer genieten! Vandaar dat we u een unieke presentatie aanbieden.

Master of Wine Cees van Casteren heeft een boek geschreven over wijnproeven met daarin de proefmethode waarmee hij zijn Master of Wine examen haalde. En waarmee wijnproeven voor iedereen kinderspel wordt. Internationaal is er veel interesse in dit boek waarvan nu al een aantal vertalingen zijn besteld.

Prijs €69,00 p.p. incl. boek en 1 wijn

Bij voldoende interesse zal Cees die proefmethode op woensdagavond 17 en 18 februari en donderdag 4 maart 2021 via Zoom aan studenten van het Wijninstituut presenteren en illustreren aan de hand van een aantal wijnen.

We beginnen om 19.00u en sluiten af om uiterlijk 22.00u. De kosten voor deze activiteit zijn €69,00 per pakket. Inbegrepen is een gesigneerd exemplaar van het boek, één modelwijn en de verpakking- en verzendkosten. Want het pakket zal worden toegestuurd zodat je de presentatie vanuit het comfort van je eigen woonkamer kunt meemaken.

Om je alvast een indruk te geven van wat anderen van het boek vinden (in alfabetische volgorde):

Cees is a brilliant taster, but just as importantly, he knows how to communicate his knowledge clearly and with real insight. Consumers will love this book, but I learnt a lot from it too. And I’ve been tasting wine professionally for 35 years.

Tim Atkin MW

Wijnproeven is geen kunst, maar vergt wel de juiste kennis, discipline en methodiek. Cees van Casteren weet daar alles van. In Proeven als een Pro legt hij op heel toegankelijke manier uit waar wijn om draait en deelt de methode die hem Master of Wine heeft gemaakt. Een aanrader voor iedere wijnliefhebber.

Lars Daniëls MV

Cees van Casteren masseerde zijn kennis tot een voor liefhebbers en profs likkebaardend goede proefaanpak. Daarbij geeft het boek diep inzicht in de smaakopbouw van de wijnen van de wereld. Kopen!

Onno Kleijn, Volkskrant Magazine

Iedereen kan proeven. Maar professioneel wijn proeven, analyseren en beschrijven, moet je leren. Dit boek van collega Master of Wine Cees van Casteren is een uniek en onmisbaar hulpmiddel daarbij.

Frank Smulders MW

Mijn diepste bewondering voor dit ronduit magistrale boek over wijnproeven, waarmee Cees van Casteren zijn wereldwijd gerespecteerde titel van Master of Wine wederom waarmaakt.

Stefaan Soenen

De briljante KARAAT-methode leert elke liefhebber beter wijnproeven!

Job de Swart MW

Voor iedereen, die SDEN2 of SDEN3 afgerond heeft en nog beter wil leren proeven

Leren proeven, volgens de KARAAT methode.

op 17,18 februari en 4 maart van 19.00 tot 22.00, geeft Cees van Casteren een masterclass en proeven we een wijn

Waar en wanneer?

De docenten