Verder met Wijn? Volg dan Werken met Wijn | SDEN3 plus bij het Wijninstituut

Na het Wijnbrevet verder met wijn? Op 8 oktober 2022 start het Wijninstituut met de intensieve praktijkopleiding Werken met Wijn | SDEN3 plus.

Verder met Wijn? Volg dan Werken met Wijn | SDEN3 plus bij het Wijninstituut

Heb je je Wijnbrevet afgerond / gehaald en wil je straks nog meer wijnkennis opdoen als professional in wijnhandel of horeca, of als enthousiaste wijnliefhebber? Dan is de praktijkopleiding ‘Werken met Wijn | SDEN3 plus’ misschien wat voor jou! Tijdens deze intensieve en interactieve opleiding krijg je les van een aantal topdocenten. Leer meer over wijnbouw en terroir, over diverse druivenrassen en proeftechnieken, en over het maken van wijn-spijscombinaties. Je krijgt individuele opdrachten en groepsopdrachten. Naast klassikale lessen, vorm je met medecursisten een proefgroep zodat je je proefvaardigheden verder ontwikkelt. Je sluit af met een individuele onderzoeksopdracht. Hiermee verdiep je je kennis enorm.

Voor wie?
Werk je in de wijnhandel of horeca, dan kun je je klanten en gasten voorzien van een nog deskundiger advies over wijn. Als wijnliefhebber kun je de opgedane kennis goed gebruiken bij het kopen van wijn, het maken van wijn-spijscombinaties en het uitstippelen van een wijnreis.

Vanaf za. 8 oktober a.s. starten we weer met deze boeiende opleiding. De opleiding vind verder plaats op woensdagavonden. De laatste cursusavond is op woensdag 21 juni 2023.

Meer info
Krijg je al kriebels? Krijg je al kriebels? Kijk gauw op deze pagina van onze site: Werken met Wijn.

Losse themalessen boeken...
Een aantal lessen kun je trouwens ook los boeken, namelijk de lessen 4, 5, 6, 7, 8 en 10 over resp. Bordeaux, Bourgogne, Spanje, Italië, Duitsland en Oost-Europa. Een mooie gelegenheid om nog meer te leren over jouw favoriete wijngebieden. Kijk op bovenstaande link voor de data en mail even naar info@wijninstituut.nl als je hiervoor belangstelling hebt.