Wijnervaringen van wijnliefhebbers

Dit keer spraken wij met Claire Lemmens. Zij ging tijdens de jaarlijkse wijnreis van haar proefgroep Rotterdam naar Bordeaux. Claire vertelt ons over haar wijnervaringen tijdens deze reis.

“Op ons wensenlijstje stond naast een aantal prachtige wijnhuizen ook La Cite du Vin in Bordeaux stad. Het museum telt tien verdiepingen en is in zeven jaar gebouwd. In totaal heeft de ontwikkeling meer dan 80 miljoen euro gekost. La Cité du Vin heeft meer dan twintig gedeeltes die meerdere thema's rondom wijn behandelen. Het museum biedt gasten daarnaast wijnproeven en een panoramisch restaurant met uitzicht over Bordeaux aan. Een kaartje voor het museum kost 20 euro en dat is geen cent teveel voor de beleving! Voor iedere wijnliefhebber een must! Na afloop ook zeer de moeite waard om een bezoek aan de foodhallen tegenover het museum te brengen.”

Heb jij een leuke wijnervaring die jij met ons en nog meer wijnliefhebbers wil delen? Stuur ons dan een berichtje en wie weet delen wij jouw verhaal volgende maand online!