Wijninstituut Wijn Quiz

Vanaf donderdag 14 mei. NIEUW bij het Wijninstituut: de WIJNQUIZ. Speel je ook mee?

Wijninstituut Wijn Quiz

De afgelopen maand konden jullie op de donderdagen via Facebook live meedoen aan vier online wijnlessen en proeverijen van het Wijninstituut. We hebben zoveel enthousiaste reacties gekregen, dat we weer iets nieuws voor jullie hebben: de WIJNINSTITUUT WIJNQUIZ.
Speel mee en beantwoord de vragen die onze wijndocent Kristi je stelt. De overall winnaar van 3 quizzes krijgt een Wijninstituut-cadeaubon van €50,- (maar je mag natuurlijk ook 1 of 2 keer meedoen).

WANNEER?
Do. 14, 21 en 28 mei vanaf 20.30 uur – ca. 21 uur.

HOE?
Je download de app Kahoot! en volgt de quiz via de Facebook-pagina van het Wijninstituut (wanneer je deze liket, mis je niets). Onze wijndocent Kristi is er al helemaal klaar voor.
NB Velen zullen Kahoot! al kennen. Het is een populaire quiz-app in het onderwijs. Je hoeft niet geregistreerd te zijn om aan een Kahoot-quiz deel te nemen, maar je moet wel de app downloaden op je mobieltje. Tijdens de avond krijg je dan van Kristi een zgn. ‘game pin’ om mee te doen. Je moet dan wel met ‘twee schermen’ te werken: onze FB-pagina met de toelichting van quizmaster Kristi op je laptop en Kahoot via je mobiel.

Tot donderdag!