Wijnactie DAMES 1

Wij zijn Dames 1 van HC Rotterdam. Twintig jonge, gedreven en vrolijke meiden die veelvuldig op het hockeyveld staan. We gaan voor tophockey met passie en plezier, we doen het samen en spreken elkaar aan als zaken niet goed gaan. Met deze professionele houding willen wij stappen maken.

Wij spelen in de promotieklasse en gaan dit jaar voor de top 3! Na de eerste helft van het seizoen staan we bovenaan! Dat biedt zelfs vooruitzicht op promotie naar de Hoofdklasse! Maar zover zijn we nog niet….

Om ons voor te bereiden op de tweede seizoenshelft zijn wij op zoek naar wat extra middelen om leuke activiteiten met elkaar te doen, samen na de trainingen gezond te eten en als kers op de taart met elkaar op teamtrip gaan.

Wat is er dan leuker om een sponsoractie op te zetten met een Rotterdamse ondernemer Slijter Marko Poot,  waar wij en jullie van genieten? Wit en rood gaan per doos (6st) genoemde prijzen zijn per doos en bubbel per fles

Bestel heerlijke wijn voor jezelf, als kerstcadeau of als kerstpakket. Alvast ontzettend bedankt voor je bestelling! 

De actie loopt tot 28 december 2021

  • Stap 1: selecteer de wijn die je wilt bestellen, wil je meerdere wijnen bestellen (natuurlijk wil je dat), ga dan terug naar de HCRdames1 pagina
  • Stap 2: controleer je bestelling en klik op bestellen, kies bij de laatste stap voor IDEAL
  • Stap 3: vul je gegevens in, zet achter je voornaam de naam van jouw HCR dame en reken af
  • Stap 4: de wijn wordt in Rotterdam door ons bij u afgeleverd. Indien buiten de regio nemen wij contact met u op.
Les Bertholets Viognier

Les Bertholets Viognier

Een goudeerlijke Zuid-Franse Viognier. Een witte wijn die zich voor borrel en spijzen leent! Helder goudgeel van kleur en met de geur van een veld vol met witte zomerbloemen. Een weelderige wijn, typisch Viognier. Rijk van smaak, zwoel van structuur, met tropische fruitsmaken en een zuivere, frisse afdronk. 

Les Bertholets Grande Réserve GSM

Les Bertholets Grande Réserve GSM

Een heerlijke wijn, van het beroemde Zuid-Franse trio ‘GSM’: Grenache, Syrah en Mourvèdre. Samengesmolten levert het deze zeer aromatische rode wijn op. Rijk en elegant. Soepel en met een opvallende lengte. 

Dalila Feudo Arancio DOC

Dalila Feudo Arancio DOC

Spectaculaire Siciliaanse witte EET wijn van de typisch Italiaanse Grillo druif. Zachtgeel van kleur. Met in de geur intens tropisch fruit (guave, mango), jasmijnbloemen, perzik, abrikoos, citrus en verse acaciahoning. De wijn is rijk, romig en elegant. Je proeft subtiel hout en iets vanille. 

Bubbel, Rotari Cuvée 28 brut

Bubbel, Rotari Cuvée 28 brut

Een bubbel kan altijd! Deze mousserende Italiaanse wijn is van ultieme kwaliteit. Het eerste wat opvalt is de verfijndheid van de bubbel zelf. Verder doet deze pure Chardonnay denken aan rijp geel fruit, aangevuld door hazelnoot, amandelen en iets van vanille. De structuur, het fruit, de zuren, alles is in balans. Met een fijne frisheid en een minerale afdronk. Elegant én complex. Bijzonder mooie kwaliteit!