Wijncursus voor groepen en maatwerkcursussen

Zoekt u een leuk uitje voor uw collega’s, vrienden of familie? Of bent u horecaondernemer en wilt u met uw personeel naar een informatieve wijncursus of verkooptraining? Het Wijninstituut organiseert verschillende wijncursussen op locatie. Hierbij komen onze deskundige en gepassioneerde wijndocenten naar u toe om de training te verzorgen. Wij doen dit voor bedrijven en voor particulieren. Voor groepen van honderd personen tot kleine gezelschappen vanaf 6 personen.

Deze cursussen worden geheel afgestemd op uw wensen. U bepaalt zelf de juiste mix tussen leren en gezelligheid en u kunt zelf het onderwerp van de cursus aandragen. Zo zorgen we voor een maatwerktraining. U kunt uiteraard ook kiezen voor een cursus uit ons reguliere cursusaanbod, zoals Proef Wijn, Wijnvignet (SDEN 1), de Wijnoorkonde (SDEN 2) en het Wijnbrevet (SDEN 3). Deze SDEN-cursussen kunt u afsluiten met een landelijk erkend examen. Daarnaast organiseren wij proeverijen en workshops met een specifiek thema, zoals Wijn & Spijs of een Landenproeverij.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor cursussen voor grote groepen of maatwerkcursussen? Neem dan contact met ons op. We geven u graag meer informatie en kunnen u voorzien van een heldere prijsopgave.