Wijnworkshops & proeverijen

Wilt u een wijnworkshop of proeverij bijwonen? Het Wijninstituut organiseert regelmatig informatieve en laagdrempelige workshops en evenementen. Deze vinden plaats op uiteenlopende locaties. Wij organiseren onder andere proeverijen en workshops als Wijn & Spijs, Kaas & Wijn, Oesters & Wijn, Argentinië, Natuurlijke Wijn, Bordeaux, Terroir en nog veel meer.

Bent u benieuwd welke workshops en proeverijen er binnenkort worden georganiseerd? Bekijk onze agenda. Wilt u meer informatie, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We vertellen u graag meer over het aanbod, de inhoud en de kosten van deze workshops.

 • Geniet van de Herfst

  Geniet van de Herfst

  Voor iedere liefhebber die van lekker eten en een goed glas wijn houdt en iedereen die het niet kan laten om mooie combinaties te maken van lekker eten en passende wijnen. Of als je daar graag meer over wil weten. Voor iedereen die zich een avond lekker wil laten verwennen. 

  2 december 2016

  Wijn-Spijs Diner 18.00 - 22.00 uur Noorderpoortcollege, Groningen

  Prijs 69,50 p.p.

   

 • Kaas en Wijn

  Kaas en Wijn

  Voor alle liefhebbers van wijn en kaas organiseren wij de workshop Kaas & Wijn. Onze docent neemt je mee in de wereld van wijn & spijs en zo leer je deze avond dat kaas en wijn meer is dan een kaasplankje en een glas port.Je ontdekt nieuwe combinaties en zult verrast worden door de mogelijkheden van deze twee heerlijke producten.

  Prijs 45,00 euro p.p.

  Dit najaar in Groningen, Breda, Rotterdam en Den Haag

 • Oesters en Wijn

  Oesters en Wijn

  Het Wijninstituut organiseert samen met de Oestercompagnie een mooie avond voor u waarin u kennis maakt met oesters en wijn.

  Op 3 november 2016 op  een hippe locatie in Rotterdam, gaan wij u verwennen. Wat is de bedoeling? De Oestercompagnie neemt u mee op een zinnenprikkelende reis die pas eindigt waar u ophoudt. Wij beginnen in Zeeland en eindigen in de Marennes d'Oléron in Frankrijk.

  Prijs 69,50 p.p.

  Depot Noord, Willebrordusstraat 6, Rotterdam

 • Drieluik Bourgogne

  Drieluik Bourgogne

  Eindelijk is het zover, wij  hebben samen met Karel de Graaf, Bourgogne kenner bij uitstek, liefhebber en wijnboer een drieluik Bourgogne georganiseerd. Dat mag je niet missen! Karel zal ons deze drie avonden meenemen in de wereld van Chardonnay, Pinot Noir, de historie, de rijpingsprocessen en de vinficatie van zowel de rode als witte Bourgognes.

   24, 31 oktober en 7 november 2016

  Hogere Hotelschool Amsterdam van 19.30 uur tot 22.30 uur.

  195,00 euro p.p. voor drie avonden, ook per avond te boeken! Kosten per avond 75,00 euro p.p. per avond.

   

   

 • Chocolade en Wijn

  Chocolade en Wijn

  Voor alle liefhebbers van wijn en chocolade, organiseert het Wijninstituut samen met Wijnvrouwen een heerlijke workshop! Onze docent Miranda Beems leert je deze avond alles wat je altijd al wilde weten over deze verleidelijke combinatie van wijnen van Wijnvrouwen en Chocolade van Kees Raat!