Nieuwsberichten & weblog

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Het Wijninstituut, onze wijncursussen of de nieuwste wijnen? Bekijk dan onderstaand actueel nieuws.

 • AVG

  AVG

  Per 25 mei 2018, treedt ter bescherming van de persoonsgegevens de wet AVG in werking,  Het Wijninstituut bewaart van haar cursisten de volgende gegevens: naam, adres, mailadres en telefoonnummer, alsmede welke cursussen een cursist gevolgd heeft. Deze gegevens zijn nodig voor Het Wijninstituut om te factureren, voor de cursist om in te loggen in het systeem en toegang te verkrijgen tot het lesmateriaal en voor Het Wijninstituut  om met de cursisten te kunnen communiceren.

  Het Wijininstituut doet al het mogelijke om deze gegevens te beschermen. De gegevens van onze cursisten worden niet gedeeld met derden. 

  Iedere cursist heeft het recht om bij Het Wijninstituut aan te geven, wanneer de gegevens verwijderd moeten worden. 

Weblog

 • Racemeisjes en wijn

  Racemeisjes en wijn

  Geschreven door Ella Klatte

  De snelste vinoloog op 3 wielen, dat zou ik wel eens kunnen zijn. Of anders, de meest vineuze classic zijspanracer. Want dat doe ik dus in mijn vrije tijd als ik niet met wijn bezig ben. 

 • Wijnen per glas die buiten de smaakkubus vallen

  Wijnen per glas die buiten de smaakkubus vallen

  Geschreven door Ingrid Larmoyeur

  Picturing: lekker uit eten. Een ietwat pretentieus publiek (nep-Louis Vuitton, je kent dat wel). Een menukaart met klassiekers en enkele seizoensverrassingen. En een best aardige wijnkaart. Redelijke setting dus voor een doordeweekse avond.