Nieuwsberichten & weblog

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Het Wijninstituut, onze wijncursussen of de nieuwste wijnen? Bekijk dan onderstaand actueel nieuws.

 • Wineweekend

  Wineweekend

  Op 25 & 26 november zijn wij weer aanwezig op de altijd gezellige en heerlijke beurs 'Wineweekend'. Op deze beurs kan je zowel de wijnen proeven als kopen, het proefglas is bij de entree-prijs inbegrepen!
  Wij mogen 5 x 2 entree-kaarten weggeven, mail ons naar info@wijninstituut.nl de naam van de docent die voor ons de workshop op de beurs gaat verzorgen. De eerste 5 mailers mogen gratis op de grootste proeverij van Nederland naar binnen!

Weblog

 • Why You Should Take A Wine Course

  Why You Should Take A Wine Course

  Geschreven door Lotte van Eijnsbergen

  Do you know the feeling, that moment when you arrive at a restaurant and order  a wine from the menu but you do not know what you are about to drink. Wouldn’t it be easier if you knew a lot more about wine?

 • Wat is de waarde van wijnmedailles?

  Wat is de waarde van wijnmedailles?

  Geschreven door Ingrid Larmoyeur

  Brons, zilver of goud… ? Gisteren gaf ik weer wijncursus en ik had een fles Corbières waarop een mooie zilveren wijnmedaille prijkte. Een cursist vroeg me wat de waarde van wijnmedailles is en of die wijnen echt altijd beter zijn.