Nieuwsberichten & weblog

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Het Wijninstituut, onze wijncursussen of de nieuwste wijnen? Bekijk dan onderstaand actueel nieuws.

 • Excursie Betuws Wijndomein

  Excursie Betuws Wijndomein

  Kosten: € 65,00

  Het Wijninstituut organiseert op 2 juni 2018 een bezoek aan het Betuws Wijndomein. Het sfeervolle WijnHuis van het Betuws Wijndomein is gelegen in het buitengebied bij het pittoreske stadje Buren. Uitkijkend op de wijngaard kun je hier in alle rust een rondleiding door de wijngaard maken en genieten van een bijzonder asperge lunch. De locatie beschikt over een sfeervolle veranda met openhaard! Neem voor de zekerheid wel je warme trui/jas en schoenen mee. Tijdens lentemiddagen kan het soms nog iets fris zijn. 

  PRIJS 65,00 euro p.p.

Weblog

 • Racemeisjes en wijn

  Racemeisjes en wijn

  Geschreven door Ella Klatte

  De snelste vinoloog op 3 wielen, dat zou ik wel eens kunnen zijn. Of anders, de meest vineuze classic zijspanracer. Want dat doe ik dus in mijn vrije tijd als ik niet met wijn bezig ben. 

 • Wijnen per glas die buiten de smaakkubus vallen

  Wijnen per glas die buiten de smaakkubus vallen

  Geschreven door Ingrid Larmoyeur

  Picturing: lekker uit eten. Een ietwat pretentieus publiek (nep-Louis Vuitton, je kent dat wel). Een menukaart met klassiekers en enkele seizoensverrassingen. En een best aardige wijnkaart. Redelijke setting dus voor een doordeweekse avond.