Nieuwsberichten & weblog

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Het Wijninstituut, onze wijncursussen of de nieuwste wijnen? Bekijk dan onderstaand actueel nieuws.

 • Corona Update

  Corona Update

  Beste Cursist,

  I.v.m. het Coronavirus en de daarbij horende richtlijnen van het RIVM, zijn de meeste van onze leslocaties tot 6 april in ieder geval gesloten. Daarbij voelen wij het maatschappelijk belang om niet met groepen bij elkaar te komen en zo te trachten het virus in te dammen.

  De geplande wijn les(sen) zullen niet doorgaan voorlopig tot 1 mei 2020

  U ontvangt bericht van ons zodra we zeker weten wanneer we weer op de locatie terecht kunnen. We plannen nieuwe data en de lessen zullen waar mogelijk ingehaald worden. Bij voorkeur op dezelfde locatie, indien nodig zullen wij op zoek gaan naar een alternatief

  Mochten er vragen zijn dan horen we het graag. 

  Met vriendelijke groet en veel gezondheid gewenst voor iedereen

  Bij vragen kunt u mailen naar info@wijninstituut.nl

   

Weblog

 • Live Proefwerk

  Live Proefwerk

  Geschreven door Liesette van Eijnsbergen

  Wat een gekke tijden, onze wereld staat op zijn kop. En met alle corona perikelen zijn wijncursussen uiteraard niet de grootste prioriteit. We zijn allemaal veel thuis en proberen de tijd te verdrijven.

 • Nieuw #wijnwijs filmpje

  Nieuw #wijnwijs filmpje

  Geschreven door Liesette van Eijnsbergen

  Nu de wijncursussen van Het Wijninstituut door het hele land stil liggen, proberen we de wijnkennis via korte filmpjes en quizjes scherp te houden