Nieuwsberichten & weblog

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Het Wijninstituut, onze wijncursussen of de nieuwste wijnen? Bekijk dan onderstaand actueel nieuws.

 • Vacature in wijnland

  Vacature in wijnland

  Wij zijn voor onze winkels in Amsterdam op zoek naar enthousiaste collega’s, naar zowel parttime medewerkers als fulltime winkelmanagers.
  Neemt u gerust een kijkje voor de actuele vacatures op onze website: https://www.grapedistrict.nl/vacatures en bel of mail mij als u vragen heeft!

Weblog

 • Sherry!?

  Sherry!?

  Geschreven door Remke de Lange

  Sherry? Ik drink het zelden. Als Nederlandse borrelaar grijp je nu eenmaal eerder naar bier, of een frisse wijn.  In Spanje gaat dat anders. In Spanje is borreltijd het moment van de dag voor heerlijke hapjes die wat uitgesproken smaken wel wat verder gaan dan bitterbal of kaasvlinder. Voor zulke momenten is sherry uitgevonden.

 • Kerstwijn

  Kerstwijn

  Geschreven door Remke de Lange

  En, wat schenken we met de feestdagen? December is dé maand om bijzondere flessen open te maken, een bezoekje aan de wijnspeciaalzaak te plannen en misschien iets stoffigs onder uit de kelder te halen. Creëer zelf die ‘speciale gelegenheid’ zeg ik altijd maar.