Nieuwsberichten & weblog

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Het Wijninstituut, onze wijncursussen of de nieuwste wijnen? Bekijk dan onderstaand actueel nieuws.

 • NIEUW! WERKEN MET WIJN          lessen los te boeken!

  NIEUW! WERKEN MET WIJN lessen los te boeken!

  LET OP! NIEUW, de lessen van Werken met Wijn zijn nu ook los te boeken! Les 4,5,6,7,8,9 en10 zijn vanaf nu los te boeken voor 75,00 euro incl. B.T.W. Mocht je belangstelling hebben voor deze lessen mail dan naar info@wijninstituut.nl. Wacht niet te lang er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Weblog

 • Weggooien is Zonde!

  Weggooien is Zonde!

  Geschreven door Ingrid Larmoyeur

  Ik loop bij mijn Appie langs een bak met producten die (bijna) over de houdbaarheidsdatum zijn. Alles gaat met 35% korting weg, want: “Weggooien is zonde” kopt de aanbiedingenposter. Borrelnootjes, mayonaise, koekjes, vruchtensap, en … wat flessen wijn met stickers met dezelfde tekst.

 • Sherry!?

  Sherry!?

  Geschreven door Remke de Lange

  Sherry? Ik drink het zelden. Als Nederlandse borrelaar grijp je nu eenmaal eerder naar bier, of een frisse wijn.  In Spanje gaat dat anders. In Spanje is borreltijd het moment van de dag voor heerlijke hapjes die wat uitgesproken smaken wel wat verder gaan dan bitterbal of kaasvlinder. Voor zulke momenten is sherry uitgevonden.