Blog

Live Proefwerk

geschreven door Liesette van Eijnsbergen op 03-04-2020

Wat een gekke tijden, onze wereld staat op zijn kop. En met alle corona perikelen zijn wijncursussen uiteraard niet de grootste prioriteit. We zijn allemaal veel thuis en proberen de tijd te verdrijven.

Live Proefwerk

Helaas zijn de fysieke cursussen op dit moment niet mogelijk en met elkaar in grotere groepen proeven is natuurlijk al helemaal lastig. Daar hebben wij wat op gevonden.

Volgende week donderdag starten wij Live met de cursus 'Proefwerk'. In 4 sessies, gaan we op donderdag 16, 23 ,30 april en 7 mei van 20.30 tot 21.00 uur theorie doornemen en .... proeven.

Hoe? Via onze Facebook pagina (wanneer u deze liket mist u niets), gaat de video live, u volgt de lessen gratis en kunt via de comments vragen stellen. Onze docenten Ella Klatte en Remke de Lange zijn er al helemaal klaar voor.

Na afloop blijven de lessen beschikbaar via ons youtube kanaal, hierbij de link: YOUTUBE Wijninstituut
Maar het proeven dan? Vanaf vandaag kunt u bij Grand Cru de bij de cursus horende proefdoos bestellen. Voor € 91,45 (incl. bezorgkosten) ontvangt u 8 wijnen thuis. Genoeg voor de 4 sessies en tussendoor nog voldoende tijd om van de wijnen te genieten.
Bestel de proefdoos op tijd, zodat u de wijn voor de live-sessies in huis heeft.
Via deze link kunt u bestellen: GRAND CRU WIJNEN

De eerste les starten we met de proef zuur en zoet, zorg dat u daarvoor alvast een glaswater met een eetlepel suiker en een glas water met een eetlepel citroen klaar heeft staan.
En natuurlijk is het altijd fijn om met het proefformulier te proeven, dat kunt u hier downloaden en als steuntje in de rug het aromawiel. Oh ja en als we live gaan, zet dan alvast de wijn en de glazen op tafel, kunt u in één keer door.

We kijken er naar uit om jullie 'live' nou ja bijna live, weer te zien.

Vragen? U kunt ons bereiken op 010-3074214 of info@wijninstituut.nl

P.S. na de sessies kunt u hier de sheets downloaden, kunt u het op uw gemak nog eens nalezen