Winelife & Wijninstituut

WINELIFE organiseert dit najaar samen met het Wijninstituut door het hele land één-avond-cursussen.

Winelife & Wijninstituut

Over de cursus 'Proef van het Wijninstituut'

Dit is dé manier om er eindelijk achter te komen waarom je die ene wijn véél lekkerder vindt dan de andere. Want je bent al fan van wijn, maar het is zo lastig om uit ál die soorten te herkennen welke je nou moet kopen. En wat proef je nou eigenlijk in wijn? En met welke gerechten combineer je die het beste?  

Meld je aan voor de cursus Proef van het Wijninstituut en al deze vragen worden live beantwoord door een professionele wijndocent. Tijdens deze cursus proef je de door WINELIFE magazine geselecteerde wijnen. Deze wijnen zitten al bij het WINELIFE abonnement, dus je kunt ze naproeven en delen met je allerleukste vrienden.

Hoe werkt het?

Word lid van WINELIFE, kies de premium-optie en maak gebruik van deze unieke kans om begeleid te worden in de wondere wereld van wijn. Ontvang zo elke twee maanden een glanzend magazine boordevol wijnwetenswaardigheden. Bovendien sturen we je bij elke editie, zes door de hoofdredactie geselecteerde wijnen mét uitleg toe.

De kosten voor de cursus Proef bedragen –naast het Winelife abonnement– € 55 per persoon (inclusief btw). In deze prijs zijn de hand-outs en de te proeven wijnen (6 wijnen) inbegrepen.

 

Kijk voor de actie op de site van WINELIFE