Aanbod wijncursussen najaar 2022 bekend!

Het aanbod van alle wijncursussen en workshops van het Wijninstituut voor het najaar 2022 is bekend.

Aanbod wijncursussen najaar 2022 bekend!

Zomer. Tijd van bezinning. Of voor leuke nieuwe plannen…! Altijd al zin gehad om meer over wijn te leren? Het aanbod van alle wijncursussen en workshops van het Wijninstituut voor het najaar 2022 is bekend. Schrijf je dus nu in voor een wijncursus bij het Wijninstituut.

Wij hebben cursussen op vijf niveaus: van een gezellige introductie op 1 avond (Proef Wijn) of 2 avonden (Wijnvignet, SDEN1-niveau) tot een gedegen basiscursus in 5 avonden (Wijnoorkonde, SDEN2), de uitgebreide cursus in 8 avonden (Wijnbrevet, SDEN3) en de intensieve 1-jarige opleiding Werken met Wijn (SDEN3+). En we hebben allerlei interessante workshops, zoals dit najaar over Bubbels (Amsterdam, Rotterdam), Bordeaux (Utrecht) en Wijn-spijs (A’dam) en Kaas & Wijn (Amsterdam, Groningen, Zwolle).

We geven les op 12 locaties door heel Nederland en je krijgt les van een van onze meer dan 20 gediplomeerde wijndocenten / vinologen. Leuk, lekker èn leerzaam!

Meer info over de cursussen en alle cursusdata in het najaar van 2022 vind je in onze kalender. Of kijk bij wijncursussen of bij een van onze locaties. Daar kun je je ook inschrijven.